Bonum 9
Podjetniška točka za vse vizionarje!

Bonum 9​

O nas

Zavedamo se težav, s katerimi se soočajo mala in srednja podjetja,
 samostojni podjetniki, društva ter kmetovalci.

Ključni problem namreč nastane zaradi pomanjkanja specializiranih znanj (kot je računovodstvo, pridobivanje subvencij, povratnih in nepovratnih sredstev, urejanje GDPR odredbe ipd.), zato smo se po 20 letih izkušenj iz številnih panog, združili v ekipo, ki vam ponuja široko paleto storitev NA ENEM MESTU. Prav zato smo Bonum 9 poimenovali PODJETNIŠKA TOČKA, saj želimo, da za vsa vaša vprašanja nudimo kvalitetne in preverjene odgovore. Z izkušnjami naše ekipe, vam to GARANTIRAMO!

“Bonum 9 izhaja iz preproste vizije, da podjetnikom nudimo vse rešitve za uspešno poslovanje na enem mestu.”

Bonum

Kako poteka sodelovanje z Bonum 9?

Osnova, s katero pričnemo graditi odnos z vsako stranko, temelji na popolnoma individualnem pristopu. Po prvem srečanju in določitvi skupnih ciljev sledi raziskovalni del, skozi katerega prepoznavamo potenciale podjetja, kreiramo zanesljiv team in sledimo trendom za rast podjetja.

Garantiramo vam, da v vsakem trenutku delujemo v vašo korist, se prilagajamo vašim željam in potrebam ter ščitimo vaše interese. Največjo dodano vrednost vam lahko nudimo z našim interdisciplinarnim pristopom, ki bo poskrbel za brezhibno delovanje ključnih vidikov poslovanja – od računovodstva, do pridobivanja sredstev, prijave na in izvedbe razpisov, ureditve GDPR uredbe, svetovanje in pomoč pri pridobivanju poslov, pravno in finančno svetovanje

Naš primarni cilj je tako grajenje poštenih poslovno-partnerskih odnosov s strankami, ki jih vodijo iste vrednote kot nas – odgovornost do dela, kvalitetno delovanje, hitro prilagajanje tržnim situacijam in poštenost. V skupnem interesu je uspešno poslovanje in zadovoljstvo naših strank.