NAŠE STORITVE

RAČUNOVODSTVO

Bonum 9 predstavlja podjetniško točko, ki je namenjena vsem, ki se pri svojem delu srečujejo z obilico različnih specializiranih znanj in veščin, ki jih sami ne obvladajo. Ekipa Bonum 9 je nastala prav zato, da vskočimo tam, kjer so ta znanja potrebna. Naš cilj je, da vas razbremenimo in vam hitro pomagamo doseči želene poslovne cilje.

Za koga so namenjene računovodske storitve Bonum 9?

Z našimi dosedanjimi izkušnjami lahko pokrijemo vse vrste računovodskih storitev v podjetjih vseh velikosti, še posebej pa smo specializirani za mikro, mala in srednje velika podjetja, samostojne podjetnike, kmetovalce, zavode in društva.

Vsebina računovodskih storitev

Na nas lahko računate na celostno vodenje računovodskih storitev, med drugim na celotno KNJIGOVODSTVO in RAČUNOVODSTVO, RAČUNOVODSKO ADMINISTRACIJO ter POSLOVNO PODPORO.

Ena izmed največjih prednosti je zagotovo osebna skrbnica, na katero se lahko obrnete z vprašanji ali težavami, ki jih bomo hitro in učinkovito rešili skupaj.

Prav tako vam nudimo e-računovodstvo, ki omogoča še hitrejšo povezljivost in transparentnost. Vaše poslovanje bo tako še bolj optimizirano, vas pa se bo razbremenilo tudi v časovnem smislu, saj bomo lahko veliko število opravil reševali preko spleta. Tako se boste lahko še bolj posvetili svojemu poslu in hitreje beležili doseganje zastavljenih ciljev.

Naš sistem je zastavljen tudi širše – temelji na avtomatski komunikaciji med nami in stranko.

V kolikor želite zamenjati vaše dosedanji računovodski servis, vam omogočimo hiter, varen in transparenten prenos kadarkoli – tekom ali ob koncu leta. Garantiramo brezhiben prenos brez morebitnih motenj v vašem poslovanju!

Podpora pri odpiranju podjetja

Prvi koraki v svet podjetništva so pogosto tudi odločilni za nadaljne poslovanje. Prav zato vam nudimo pomoč pri ustanovitvi podjetja, začetnih vprašanjih, s katerimi se soočate, in poskrbimo za varen in uspešen vstop v podjetništvo. Prav tako vam pomagamo z administrativnimi postopki in vam tako prihranimo precej časa in denarja. Seveda lahko “vskočimo” tudi z vodenjem vašega računovodstva in tako skupaj postavimo trdne temelje za učinkovito in uspešno poslovanje vašega podjetja.